BK ROTOR na cestovnom maratonu KOPRIVNICA-KALNIK 2017

U nedjelju 11.06.2017. održan je tradicionalni rekreativni cestovni biciklistički maraton KOPRIVNICA-KALNIK 2017 u organizaciji BD KOPRIVNICA koji se vozio od Koprivnice, preko Križevaca do Kalnika u dužini od 50km.

Standardno brza utrka po valovitom terenu i na kraju teški uspon na sam Kalnik do planinarskog doma bili su mamac za 44 vozačice i vozača da pokažu svoje kvalitete po sunačanom i vrućem vremenu idealnom za jurnjavu.
Među njima bila je i ekipa iz BK ROTOR-a: LOVRO KRAPINEC, IGOR RADMILOVIĆ, ALEN RUPA, VEDRAN VERŠIĆ, OZREN KOMLENAC, GORAN GROTIĆ, MIROSLAV MEDVARIĆ i PETRA STRUČIĆ.

Najuspješnija je bila upravo PETRA STRUČIĆ koja je, nakon ukupne pobjede na zagrebačkom ceneru, još jednom pokazala da je izvrsna na brdskim dijelovima te pobijedila u ženskoj konkurenciji i ovdje iza sebe ostavila čak i desetak muških natjecatelja.

U muškoj konkurenciji nauspješniji od rotorovaca bio je OZREN KOMLENAC koji je završio kao 12., dok su ostali s nekoliko minuta zaostatka završili utrku na teškom usponu.

REZULTATI – ukupno

REZULTATI – prva tri mjesta

 

SHARE IT:

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notify of