Završio maraton XCM KOPRIVNICA 2017 – 07.05.2017.

Dvodnevni biciklistički vikend u Koprivnici 06.05.-07.05.2017. je iza nas i iako se dojmovi još nisu slegli šaljete nam samo vrhunske recenzije, želimo se zahvaliti svima koji su omogućili da ovaj događaj ostane upamćen.

Prije svega to se vi, biciklisti, koji ste unatoč najavama lošeg vremena startali pod laganonm rosuljom, otrpjeli i pokoji pljusak s neba, ali zato po sunčanom vremenu stigli na cilj…blatni ko pravi mtb vozači 😉

Želimo zahvaliti svim sponzorima koji su omogućili logistiku i prekrasene poklone za koje ni mi ni natjecatelji nemamo dovoljno riječi hvale jer ovakave nagrade za prvih pet natjecatelja nitko nikada u HR nije podijelio na utrci koja se boduje za KUP.
Biciklistički alat Unior pokloni tvrtke COMET d.o.o. iz Novog Marofa, WD sprejevi i ulja tvrtke ROX d.o.o., biciklistički alat i oprema tvrtke PANEX DINAMIC zastupnika Scott, paketi PODRAVKE, pivo PAN, najbolja jaja Podravskog kraja tvrtke SAMITA-KOMERC d.o.o. voda WDF d.o.o. te najbolja podravske vina Vinarije KOSTANJEVEC nikog nisu ostavili ravnodušnim.
Bez pomoći Grada Koprivnice, Turističke zajednice grada Koprivnice i Turističke zajednice KC-KŽ županije, te sportskih zajednica Grada i Županije ovaj vrhunski sportski događaj ne bi bio moguć.

Medijsko pokroviteljstvo Radio Drave i portal drava-info, te fotke i video Epodravine razveseliti će sve svojim izvještajima te potvrditi i ostaviti trag za dugo sjećanje.

fotografije Epodravine: https://onedrive.live.com/?authkey=%21ADTDY8Qj6m9Lafg&id=35864E798FDEB672%212132&cid=35864E798FDEB672

drava-info: http://drava.info/2017/05/sinisa-herman-rezime-xcm-koprivnica/

video: https://www.youtube.com/watch?v=5i_GDDMafL0

 

SHARE IT:

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notify of