Novosti

Objavljeno: 18.9.2017. 10:27:52

BK ROTOR na 2. Panonskom-Bilogorskom MTB maratonu

fluoxetine alcohol aggression

fluoxetine and alcohol reviews ski-club-auringen.de

mixing lexapro and weed

mixing adderall and weed open

coupons prescriptions

coupons for prescriptions

amlodipin 2 5

amlodipin krka go amlodipin 4 mg
U nedjelju, 10.09.2017. u Virovitici održan je 2. PANONSKO-BILOGORSKI REKREATIVNI MTB MARATON, u organizaciji kluba KEKS Virovitica, na kojem su nastupili i vozači BK ROTOR-a: ANTONIO VIDOVIĆ i DAVID REPIĆ.

Vozačice i vozači mogli su birati između dvije dužine staza, kraće od 54 km i 800 m ukupnog penjanja i duže od 74 km i 1100 m ukupnog penjanja.
Za razliku od prije nekoliko tjedana kad su se vozači po blatu i skliskom terenu natjecali oko virovitičkih ribnjaka, ovaj puta duža trasa je kombinirala iste singlice sa brdovitim dijelovima okolice te je ponudila mnogo zanimljiviju stazu od prošlogodišnje.
Iako za utrku nije bila potrebna licenca i natjecatelji su bili podijeljeni u samo dvije apsolutne kategorije za svaki spol (M/Ž), nije nedostajalo jake konkurencije budući da su mnogi licencirani vozači i vozačice iskoristili ovaj vikend kao dobar trening pred dolazeće MTB prvenstvo HR u Rapcu te su jurišali na bogate novčane nagrade koje je osigurao organizator.


Oba vozača, DAVID i ANTONIO nastupili su na kraćoj stazi od 54 km.
ANTONIO VIDOVIĆ, budući da je domaći dečko, iskoristio je prednost domaćeg terena te stigao ispred klupskog kolege kao 11. dok je DAVID REPIĆ stigao 12. na cilj.