Novosti

30.10.2017. 14:35:59
Izvrstan nastup članova BK ROTOR-a na mtb utrcu u Baškoj
Prošloga vikenda, 14-15.10.2017., u Baškoj na otoku Krku, održana je posljednja mtb utrka iz serijala HUSQWARNA ADRIA BIKE SERIES pod nazivom KRK'n ROLL te su najbolje vozačice i vozači iz cijele regije odmjerili snage u brdsko-biciklističkom maratonu na jednoj od najljepših staza u HR.

Nakon Plitvica i Fužina, ovaj izvrsno organiziran događaj od ekipe iz Adria Bike-a bio je šlag na tortu cijelog serijala i uz popratne sadržaje natjecatelji su zaista mogli uživati u prekrasnom ljetnom vremenu na izvrsnoj stazi koja je definitivno istaknula kandidaturu kao najbolja staza za mtb maraton u HR i šire.

Cijeli serijal, po prvi puta viđen u HR za mtb vozače i one koji se tako osjećaju, opravdao je očekivanja, a naročito njihov moto „profi utrka za rekreativce“ i stvarno su svi željni adrenalina mogli iskusiti iz prve ruke kako je to odvoziti pravu mtb utrku na nekoj od dužina za koju smatraju da su spremni, a to je bilo moguće na tri dužine staza kao i u cijelom serijalu u prosjeku na 30, 50 i 70 km.

Osim nagrada za pobjednike pojedinih staza koje su se u prve dvije utrke dodijelile u nekoliko kategorija, ovaj puta je iščekivanje bilo još veće jer su se bodovi iz sve tri utrke zbrajali, ovisno o težini staze, te su prvih desetak natjecatelja i natjecateljica ukupnom poretku došli i u posljednjem ogledu potvrditi svoj status u međunarodnoj konkurenciji mtb amatera.
Naravno da su favoriti bili licencirani vozači iz HR i SLO te se očekivala vrlo tijesna borba, mjerena u sekundama, koja je u konačnici donijela pobjedu najboljima u kategorijama žene - apsolutno i muškarci prema godištima (senior, master, grandmaster).

Naravno, kao i do sada ni ovaj događaj nije prošao bez nastupa članova BK Rotora za koji su nastupili: vozačica KRISTINA LUKAČEVIĆ i vozači TOMISLAV LONČAR, DAVOR KARASA, DAMIR KUKEC i SINIŠA HERMAN.

Nakon odličnih nastupa Kristina je u ukupnom poretku držala 8. mjesto i trebao joj je vrlo dobar nastup za ulazak u top 5 žena u mtb-u, dok je Siniša, nakon 5.-tog mjesta u Plitvicama i postolja u Fužinama - 2. mjesto, držao ukupno 18. mjesto, ali i odlično 7. mjesto u kategoriji master sa željom za još jednim dobrim nastupom u kategoriji.


više
21.9.2017. 9:48:37
BK ROTOR na EUROPSKOM TJEDNU MOBILNOSTI u Koprivnici
Povodom Europskog tjedna mobilnosti u Koprivnici od 16.-22. rujna 2017. godine i BK ROTOR,  kao jedan od partnera grada, uključio se već tradicionalno u akciju promocije održivog i zdravog načina života te posebno biciklizma i vožnje biciklom kao jedne od najzdravijih alternativa sadašnjim načinima transporta.
više
18.9.2017. 10:48:17
Vozači BK ROTOR-a na TERRA MAGICI 2017
U nedjelju, 18.09.2017. u Rabcu je održana poznata međunarodna brdsko-biciklistička utrka TERRA MAGICA na kojoj su nastupili i vozači BK ROTOR-a: DAVOR KARAS, DAMIR KUKEC i SINIŠA HERMAN.

Budući da je organizator, KBBXS Adrenalina, prijavio utrku za UCI kalendar bilo je za očekivati nastup velikog broja natjecatelja iz cijele regije ITA, AUT, BiH i HR. Bila je ovo svojevrsna 3u1 utrka jer osim što su elite vozači došli osvojiti nove UCI bodove za svjetski kup, hrvatski vozači u svim kategorijama nastupili su za Kup Hrvatske i još na sve to ova utrka ujedno je bila i Prvenstvo Hrvatske u brdsko-biciklističkom maratonu tako da smo dobili nove prvake za 2017. godinu.

Nakon što je nekoliko dana ranije kiša skoro potopila cijelu Istru nastavila je padati kao iz kabla cijelu noć i do jutra pred sam start te je bilo za očekivati da će poznati istarski kamen biti sklizak kao led, da će crljenica dodati svoj tanki klizavi sloj na sve, a poznate strme i opasne singlice biti skoro nemoguće voziti bez padova pa se organizator organizator malo pribojavao manjeg broja nastupa vozačica i vozača, ali majka priroda se pobrinula da ohrabri sve one koji su došli i obasjala suncem na ljetnih skoro 25'C cijelu Istru tako da je kombinacija blata, vlage i vrućine bila dobitna kombinacija za jedan vrhunski mtb događaj, kao što je i bio.

Vozači i vozačice nastupili su na tri dužine staza, natjecatelji na 40km i 60 km, te oni slabije kondicije na 20 km kako bi probali osjetiti dio atmosfere, nadamo se samo da nisu požalili jer uvjeti su bili iznimno teški i naporni za prosječnog rekreativca koji je gurao na skoro svakom strmijem usponu, dok su natjecatelji pokazali iznimnu spremu i u očekivanom vremenu odvozili ovu odličnu stazu koja je po suhom pravi užitak za svakog mtb vozača.

više
18.9.2017. 10:28:26
NINO BERTA osvojio 3. mjesto na biciklističkom cestovnom maratonu GLINA 2017
U nedjelju, 10. rujna 2017. godine u Glini, održan je cestovni biciklistički maraton GLINA 2017, u organizaciji BK Roda iz Siska, na kojem je nastupio i vozač BK ROTOR-a NINO BERTA.
Već tradicionalno trasa maratona prolazila je kroz gradove Vrginmost, Vojnić, Topusko i Glina, područjem Petrove gore, te dio uz samu granicu s BiH i ciljem u Glini.

Odličnom vožnjom na 112 km dugoj stazi s 900 m ukupnog penjanja, vozeći prosječnom brzinom 39,5 km/h, NINO BERTA osvojio je odlično 3. mjesto u svojoj kategoriji te bio 6. ukupno, svega 45 sekundi iza prvoplasiranog.

Na utrci je sudjelovala većina najboljih hrvatskih biciklista amatera, a ukupno su nastupila 73 natjecatelja, od kojih 10 nije uspjelo završiti utrku.
Ove godine organizatori, poučeni iskustvima iz prijašnjih utrka, produljili su stazu na 112 km te je učinili dosta zanimljivijom, na startu se vozilo u zatvorenoj vožnji kroz grad, a promijenili su i završetak staze sa znatno sigurnijim ulaskom u grad Glina.

REZULTATI


više
18.9.2017. 10:27:52
BK ROTOR na 2. Panonskom-Bilogorskom MTB maratonu

amlodipin 2 5

amlodipin krka go amlodipin 4 mg
U nedjelju, 10.09.2017. u Virovitici održan je 2. PANONSKO-BILOGORSKI REKREATIVNI MTB MARATON, u organizaciji kluba KEKS Virovitica, na kojem su nastupili i vozači BK ROTOR-a: ANTONIO VIDOVIĆ i DAVID REPIĆ.

Vozačice i vozači mogli su birati između dvije dužine staza, kraće od 54 km i 800 m ukupnog penjanja i duže od 74 km i 1100 m ukupnog penjanja.
Za razliku od prije nekoliko tjedana kad su se vozači po blatu i skliskom terenu natjecali oko virovitičkih ribnjaka, ovaj puta duža trasa je kombinirala iste singlice sa brdovitim dijelovima okolice te je ponudila mnogo zanimljiviju stazu od prošlogodišnje.
Iako za utrku nije bila potrebna licenca i natjecatelji su bili podijeljeni u samo dvije apsolutne kategorije za svaki spol (M/Ž), nije nedostajalo jake konkurencije budući da su mnogi licencirani vozači i vozačice iskoristili ovaj vikend kao dobar trening pred dolazeće MTB prvenstvo HR u Rapcu te su jurišali na bogate novčane nagrade koje je osigurao organizator.
više
4.9.2017. 7:42:41
Vozač BK Rotora NINO BERTA nastupio na Svjetskom biciklističkom prvenstvu za amatere u Francuskoj
Vozač BK Rotora NINO BERTA nastupio je na, do sada u povijesti, najvećem Svjetskom prvenstvu za bicikliste amatere - UCI Gran Fondo WORLD CHAMPIONSHIPU koje je održano od 24. do 28. kolovoza u Francuskoj u departmentu Tarn u pokrajini Midi-Pyrénées.

Bio je to pravi svjetski vikend biciklizma koji je trajao tri dana.
Prvoga dana u gradu Albi je za sve kategorije održana utrka "kronometar" (Individual Time Trial Races) na stazi dužine 22.4 km, drugi dan momčadske utrke (Team Relay race), a posljednjeg dana, u nedjelju, Svjetsko prvenstvo završilo je s dvije cestovne utrke, jedna na kraćoj stazi od 97 km i druga na dužoj od 157 km. 

Duža staza od 157 km i 2317 m ukupnog uspona bila je vrlo zahtjevna i selektivna, konstantni usponi i spustevi, vrijeme neugodno vruće, sparno, jaki vjetar, puno uskih i loših cesta, opasno za vožnju biciklista jer ceste nisu bile zatvorene za promet osim prvih i zadnjih 10 km, tako da je bilo mnogo padova i problema.
U početku staza je vodila 10-tak km uz rijeku Tarn, a nakon toga u brdovito područje Gaillacoisa gdje ima puno vinograda, a nigdje ni jedne klijeti (sve se obrađuje strojevima).

Nakon odlične vožnje na slovenskim kvalifikacijama u lipnju NINO BERTA je i ovdje pokazao da se može nositi i s najboljim amaterima u svijetu.
Odvozio je stazu 157 km i 2317 m ukupnog penjanja vozeći prosječnom brzinom od 36,1 km/h i ukupnim vremenom od 4:21:24 h te osvojio odlično 86. mjesto u svojoj kategoriji od 173 natjecatelja.
Sve ukupno na dužoj stazi natjecanje je završilo 1729 natjecatelja iz cijelog svijeta. 

Ovo je odličan rezultat, posebice ako se uzme u obzir da je na 48. kilometru, u mjestu Larroqu, na suženju ceste u gužvi kod glavne (vodeće) grupe došlo do sudara i pada više biciklista pri čemu je i Nino nastradao kada ga je jedan vozač udario u zadnji kotač i srušio. Na sreću nije bio ozlijeđen, a oštećenje na biciklu uspio je sanirati u vrlo kratkom vremenu te nastaviti utrku, izgubivši pritom glavnu grupu koju je više bilo nemoguće sustići.

Također, za napomenuti je posebno da je na ovom svjetskom prvenstvu sudjelovalo 357 biciklistica iz cijelog svijeta koje su se natjecale na stazi od 97 km, ali Hrvatska nije imala svoju predstavnicu.

REZULTATI

više
4.9.2017. 7:20:48
Biciklisti BK Rotora odvozili orijentacijski mtb NEANDERTALKA 2017
U nedjelju 03.09.2017. god. u sklopu tjedna kajkavske kulture, u organizaciji Kluba alternativnih sportova Krapina (KASK), organiziran je orijentacijski mtb maraton pod nazivom “Neandertalka 2017” sa startom u centru Krapine.
Radi se o vrsti brdsko-biciklističkog maratona gdje vozači moraju proći unaprijed označene kontrolne točke, zadanim redoslijedom na trasi maratona te pri tom mogu sami birati rutu.
Vozile su se dvije dužina staza, kraća od 33km i 800 m ukupnog uspona i duža od 70 km i 2000 m ukupnog uspona.

Rotorovci TOMISLAV LONČAR, RENATO CILER i ANTONIO CILER hrabro su odabrali veliku trasu, iako su prvi bili ovdje, koja je vodila kroz prekrasan zagorski krajolik. Na trasi su se izmjenjivali makadam i šumske singlice na vrlo strmim zagorskim bregima.

Usprkos kvarovima, vjetrovitom i prohladnom vremenu, rotorovci su prošli svih 8 zadanih kontrolnih točaka, te tako svojim nastupom, uspješno promovirali svoj grad i klub.
Za odvoziti 70 km Tomislavu i braći Ciler, Antoniju i Renatu, je trebalo vrlo dobrih 6 h vremena. više
28.8.2017. 10:03:40
Vozači BK ROTOR-a odlični na MTB FUŽINE2SEA

zovir creme matas

zovir zovirax smerteerfaring.website
U nedjelju, 27.08.2017. u Fužinama održan je drugi od tri brdsko-biciklističkih maratona uz ADRIA BIKE SERIES – slikovitog imena FUŽINE2SEA. Samo ime govori kakva je bila ruta staze, od gorskog dijela kotara iz Fužina se spuštalo do obale u Crikvenici i natrag te su natjecatelji već tradicionalno imali na odabir 3 staze: epic 80 km, classic 52 km i small 30 km.
Budući da je prvi maraton održan prije dva mjeseca u Plitvicama, bodovi osvojeni tamo pribrajali su se ovom nastupu tako da je svatko već ovdje znao svoj ciljani domet za ukupan plasman, pa su oni najjači elite vozači iz AUT, SLO, BIH i HR krenuli na epic dok je većina hrvatskih vozača odobrala kraći classic.

Naravno, ni ovaj puta ovaj najmasovniji mtb događaj u HR nije prošao bez BK ROTOR-a i njegove vozačice KRISTINE LUKAČEVIĆ i muškog tripla u sastavu DAVOR KARAS, DAMIR KUKEC i SINIŠA HERMAN.

„Dream Team D&D“ - DAVOR KARAS i DAMIR KUKEC (nedostajala im je samo Marina Perazić za Denis&Denis ;)…) hrabro su odabrali epic stazu od 80 km i 2200 m ukupnog penjenja s ciljem da završe u vremenu vrijednom pohvale pa su to uspješno i činili svo vrijeme zajedničkim snagama na stazi, a i kasnije ušavši zajedno u cilju kao 20. u kategoriji Men do 40 godina i ostati će zapamćeni kao veliki promotori BK Rotora zamijećeni na svim feed zonama kako mali zeleni pustoše bogatu trpezu dostojnu rimskih careva (…pohvala organizatorima, bilo je od banana, naranča, lubenica, do pića…za svakog ponešto).

Drugi dio Rotora, Kristina i Siniša odlučili su nastaviti sa skupljanjem bodova na njima optimalnoj stazi dužine 52 km i 1200 m ukupnog penjanja te su ko zapeta puška čekali start na vrhu brane, s koje se startalo u Fužinama, s pogledom na vijadukt autoceste ZG-RI i prekrasno jezero dolje.

KRISTINA LUKAČEVIĆ je opet pokazala izvrstan karakter i kontinuitet  te ju je dobar rad i pratnja trenera lukavog lisca Luksija opet dovela do prvih 5 žena u apsolutnoj kategoriji.
Po vrlo teškom i vrućem vremenu (negdje je bilo i preko 35'C na vrhovima) Kristina je odvozila svoju najbolju vožnje sezone i ponosno osvojila 5. mjesto.
Rezultat je još veći time što u ženskoj konkurenciji nema dobne granice i da ona kao žena vozi sa duplo mađim curama (da ne kažemo da pobjednici može biti mama) koje treniraju za reprezentaciju te je u ovako kratkom roku (samo jedna sezona) uspjela postići zavidnu visinu fizičke spreme na koju se ne bi posramilo pola muških rekreativaca koji su jučer nastupili na istoj stazi gurajući uzbrdo dok ona vozi.
Naravno, pohvala idu svim curama koje su jučer nastupile.

I kako to obično volimo reći šećer dolazi na kraju (iako je već odavno prestao biti sladak, više star – eng. oldmtf), kakva bi to bila mtb utrka bez veterana iz BK Rotora i tu opet eto jednog uporanog ko mazga koji stalno osvaja drvene medalje (čitaj: pretplatio se na 5. mjesta u kategoriji veterana 40-49 god ove sezone u HR) do sada….ali jučer izgleda da je ova temperatura dodatno zapalila mali žar u nogama SINIŠE HERMANA koji je na stazi od 52km u kategoriji Muški 40-49 godina došao kao najbrži od svih iz HR u kategoriji,
ali kako to obično biva na svim mtb utrkama u HR uvijek se odnekud pojavi neki tamo slovenac (kojeg je mama, kako se u žargonu kaže, rodila z biciklinom i vozil se u brdo prije nego je prohodal i zgleda kaj da ima bar deset god manje i 20 kg manje ;)…) te konačno ove godine stao na postolje osvojivši 2. mjesto (nadamo se da će jednog dana i on postati slovenac ili bar kao slovenac.....tako mršav :)...).

Fenomenalan vikend za BK ROTOR dobra je uvertira za prestojeće MTB Nacionalno XCM prvenstvo 17.09. u Rabcu ove godine.

više
28.8.2017. 7:49:28
Vozači BK ROTOR-a odlični na PUTU ŠARANA 2017
U nedjelju, 20. kolovoza 2016. godine, na Virovitičkim ribnjacima održana je rekreativna utrka 9. Slavonske brdsko-biciklističke lige Giant 2016, pod simpatičnim nazivom 6. XC PUT ŠARANA 2017, u organizaciji kluba BK BOR iz Virovitice,na kojem su nastupili i vozači BK ROTOR-a i to vozačica KRISTINA LUKAČEVIĆ, te veliki dečki TOMISLAV LONČAR, ANTONIO CILER, DAVID REPIĆ I ANTONIO VIDOVIĆ.
 
Vrhunski uređena kružna staza dužine 11 km i 330 m ukupnog penjanja po krugu ponudila je mnoštvo zadovoljstva vozačima jer većina ide kroz šumske singlice, a dodatnu draž dodala je kiša koja je dan ranije padala kao da želi da vozači sutra daje sve od sebe i uživaju u druftanju po blatu što se na kraju pokazala vrlo zanimljivo.
 
No vozačica Rotora, KRISTINA LUKAČEVIĆ nije se dala smesti i nastavila je u istom ritmu koji je imala prije ljetnog odmora te je ponovo pokazala da ju je njezin trener Luksi lisac dobro pripremio za ovakav teren te da na ovakvim utrkama može najaviti da će biti u prvih pet žena što je i potvrdila vožnjom od 2 kruga i svojim 4. mjestom sa samo nekoliko sekundi zaostatka za puno mlađim curama koje su ovoga puta stajale na postolju.
 
TOMISLAV LONČAR u kategorija sport vozio je sportski 1 krug i osvojio 12.mjesto, dok je
ANTONIO CILER zbog kvara (puknu lanac) skoro odustao, ali je uspio požrtvovano uklizati u cilj kao 14. zajedno s biciklom na leđima.
 
Najmlađi vozač DAVID REPIĆ pokazao je da na mladim leži budućnost i fenomenalnom vožnjom u kategoriji juniora u 2 kruga ponosno na kraju stao na postolje i osvojio svoju prvu medalju srebrnog sjaja za klub i 2. mjesto.
 
Da sve ne prođe bez veterana pobrinuo se mlađahni veteran ANTONIO VIDOVIĆ, muž s domaćeg terena Virovitičkog te u jakoj konkurenciji nakon 2 kruga osvojio 7. mjesto.
 
REZULTATI: ukupno sve kategorije
 

više
18.7.2017. 10:21:57
BK ROTOR-ov vozač ANTONIO VIDOVIĆ nastupio na maratonu SALZKAMMERGUT TROPHY 2017
Prošlog vikenda, u subotu 15.07.2017. u Austriji je već tradicionalno održan jedna od najvećih i najposjećenijih brdsko-biciklističkih amaterskih maratona SALTZKAMERGUT TROPHY 2017. točnije njegovo jubilarno 20. izdanje na kojem je nastupilo preko pet tisuća biciklista.
Vozači su mogli birati između nekoliko staza, od najteže u dužini od čak 210 km do one za čiste rekreativce od 22 km.

Po prvi puta na ovom maratonu, na stazi od 120 km, drugoj po težini, nastupio je i član BK Rotora ANTONIO VIDOVIĆ te odvozio odlično na teškoj stazi, naročito iz perspektive što je dan ranije padala kiša te je nakon nekoliko rotorovaca i on iskusio svu surovost alpskih brda.
ANTONIO VIDOVIĆ završio je stazu od 120 km i preko 3500 m ukupnog penjanja za 8:09 h što mu je donijelo u svojoj kategoriji vrlo dobro 175. mjesto od 509 vozača, dok je samo na ovoj stazi startalo preko tisuću natjecatelja.  više
3.7.2017. 9:28:58
BK ROTOR projurio na 2. XCM PICOK mtb maratonu u Đurđevcu

glimepirid bivirkninger

go glimepirid bivirkninger read
U nedjelju, 02.07.2017., u Đurđevcu je održan 2. XCM PICOK, brdsko-biciklistički maraton u organizaciji BK ĐURĐEVCA na kojem su nastupili i članovi BK ROTOR-a: KRISTINA LUKAČEVIĆ, OZREN KOMLENAC i ANTONIO VIDOVIĆ.

Vozači su mogli birati između dviju staza, kraće od 45 km i 650 m ukupnog penjanja te duže od 70 km i 1100 m ukupnog penjanja.

Članovi BK Rotor-a projurili su objema stazama i premoćno ostavili konkurenciji iza sebe tako da se vraćaju svi s medaljama.

KRISTINA LUKAČEVIĆ, pobijedila je u konkurenciji žena na stazi od 45 km i zajedno s Ivanom Horvat podijelila 1. mjesto.

Na istoj stazi, u konkurenciji muškaraca, OZREN KOMLENAC osvojio je odlično 3. mjesto.

ANTONIO VIDOVIĆ odvozio je fenomenalno i ostavio konkurenciju iza sebe na dužoj stazi od 70 km i osvojio 1. mjesto.
više
3.7.2017. 8:46:57
Odlični vozači BK ROTOR-a na 11. ALPE SCOTT MARATONU 2017 u Sloveniji

abortion methods

the morning after pill

naltrexone side effects a comprehensive view

naltrexone alcohol abuse naltrexone 50 mg
U nedjelju, 02.07.2017. u Kamniku kraj Ljubljane, održan je tradicionalni cestovni biciklistički maraton 11. ALPE SCOTT MARATON na kojem su nastupila i dvojica članova BK ROTOR-a: NINO BERTA i BRANISLAV BUHIĆ.

Jedan je to od najposjećenijih cestovnih amaterskih maratona u Sloveniji na kojem redovito nastupa nekoliko tisuća vozača i koji na stazi od 130 km i preko 2000 m ukupnog penjanja vodi vozače od Kamniških Alpi u susjednu Austriju i natrag. Vrhunska organizacija, zatvorena staza za promet, pratnja vozila i izvrsna podrška na okrijepnim stanicama mamac su za najbolje vozača iz okolnih zemalja.
Podijeljeni u dobne kategorije, svaki vozač ili vozačica mogli su se iskušati u vrlo jakoj konkurenciji.

NINO BERTA još jednom je dokazao da je jedan od najboljih cestovnih vozača u HR i u kategoriji Master 30-39 god odvozio je svoju najbolju utrku na ovom maratonu u vremenu 3:51h te osvojio izvrsno 38. mjesto u vrlo jakoj konkurenciji od 174 vozača.
Uspjeh je tim veći što je od svih hrvatskih vozača Nino stigao kao 2. 

BRANISLAV BUHIĆ u konkurenciji Master 40-45 god također je odlično odvozio svoje najbolje vrijeme 4:15h na maratonu i osvojio 67. mjesto u konkurenciji 180 vozača.
Također i Branislav je stigao kao 2. najbolji hrvatski vozač.

REZULTATI - link  više
28.6.2017. 14:56:50
BK ROTOR na cestovnom NP u Šibeniku
Prošlog vikenda, u Šibeniku od 24.-25.06.2017.u organizaciji BK Fortice organizirano je cestovno Nacionalno biciklističko prvenstvo i to u dvije discipline: pojedinačni kronometar i cestovna utrka, na kojem su nastupila i dvojica najboljih cestovnih vozača BK ROTOR-a: NINO BERTA u kategoriji Master A i LOVRO KRAPINEC u kategoriji juniora.

Prvog dana, u subotu, u kategoriji juniora LOVRO KRAPINEC vozio je pojedinačni kronometar u dužini 18,4 km i osvojio vrlo dobro 13. mjesto s vremenom 31:22 min u nikad jačoj kategoriji najboljih juniora u HR.
Za istaknuti je da je na kronometru nastupio još jedan koprivničanac TIHOMIR VRHOCI koji je još jednom dokazao da je jedan od najbolji veterana u kronometru obranivši prošlogodišnju titulu prvaka u kategoriji Master C.

Rezultati NP KRONOMETAR – link

Drugog dana, po vrlo teškom i vrućem vremenu od skoro 40'C vozila se cestovna utrka od 6 krugova, u ukupnoj dužini 96 km.
Nino je nažalost zbog probušene gume morao odustati, dok je Lovro zbog jakog tempa i iscrpljenosti prethodnog dana morao odustati u zadnjoj trećini utrke.

Više o događaju na: https://www.antenazadar.hr/clanak/2017/06/drzavno-prvenstvo-u-cestovnom-biciklizmu/


više
28.6.2017. 8:53:42
NINO BERTA osvojio 2. mjesto na Usponu na Zavižan iz Oltara
U subotu 24.06.2017. održan je tradicionalni biciklistički Uspon na Zavižan na kojem je nastupio i NINO BERTA, vozač BK Rotora.

Već petnaest godina ova zahtjevna uphill biciklistička utrka odvija se u prekrasnom i jedinstvenom ambijentu Nacionalnog parka Sjeverni Velebit.

Vozači su mogli birati između dvije dužina staza, one kraće od 17 km konstantnog uspona i 630 m ukupnog penjanja koja je startala iz Oltara,
te duže od 37 km i 1630 m ukupnog penjanja sa startom iz Senja.
Cilj utrke nalazio se kod planinarskog doma na Zavižanu, na 1594 mnv, odakle se pruža spektakularni pogled na otok Rab, Kvarnerske otoke, okolne i udaljene vrhove Velebita, kao i na sam grad Senj i njegovu obalu.

NINO BERTA osvojio je fantastično 2. mjesto u utrci sa startom iz Oltara - Uspona na Zavižan na kojoj je sudjelovalo 117 biciklista te tako ponovo potvrdio da je jedan od najboljih biciklista-penjača u Hrvatskoj te ovaj uspjeh dodao nizu od već nekoliko uzastopnih postolja na ovoj utrci u prošlim godinama.

REZULTATI – start iz Oltara - link

Detalji o događaju : http://www.np-sjeverni-velebit.hr/novosti/
Foto: Ivo Berta

više
19.6.2017. 15:34:21
Lovro Krapinec osvojio 3. mjesto na cestovnom kriteriju u Sisku
U nedjelju, 18.06.2017. u Sisku je održana biciklistička kriterij - cestovna utrka VN SISKA 2017, u organizaciji BK Roda, koja se bodovala za Kup HR, a na kojoj je nastupio i junior BK ROTOR-a LOVRO KRAPINEC.

U kategoriji juniori vozilo se 25 krugova po 1 km, tako da je dinamičnost i eksplozivnost dolazila do izražaja skoro u svakom krugu.
LOVRO KRAPINEC odlično je pratio ritam u grupi vozača i odličnim nastupom izborio postolje - 3. mjesto.

Nakon utrke za Kup HR, organizator se pobrinuo da još malo doda na atraktivnosti cestovnom biciklizmu na ovakvim događajima te ja za sve zainteresirane organizirao i CESTOVNI ELIMINATOR, utrku čiji sam naziv govori da svi kreću zajedno u krug te posljedni vozač u započetom novom krugu ispada.
Tako se u jednoj utrci eliminacijom zadnjeg smanjuje broj vozača na stazi dok ne ostanu posljednja dvojica koja odlučuju o pobjedniku u posljednjom krugu.
I tu je LOVRO odlično držao tempo i izdržao 8 krugova u fizički jačoj konkurenciji seniora i tako još jednom pokazao da njegovo vrijeme dolazi.

više
19.6.2017. 10:04:21
BK ROTOR na ADRIA BIKE MARATONU PLITVICE 2017

diflucan uden recept

diflucan uden recept http://diflucabivirknin.website diflucan bivirkninger
U nedjelju, 18.06.2017. god. u Korenici kraj Plitvičkih jezera održan je brdsko-biciklistički ADRIA BIKE MARATON PLITVICE 2017 na kojem su nastupili i vozači BK ROTOR-a: KRISTINA LUKAČEVIĆ, ANTONIO VIDOVIĆ, SINIŠA HERMAN, VLADIMIR VRESK i GORAN GROTIĆ.

Prvi je to od tri iz ADRIA BIKE SERIES mtb maratona koji se zajedno boduju te uz slijedeći u Fužinama 27.08. i posljednji na Krku 14.10. čini cjelinu u kojoj se vozači bore za vrlo bogate nagrade.
Ta činjenica privukla je veliki broj natjecatelja, njih oko tisuću, što od onih s licencama do rekreativaca, budući da je na maratonu nastup bio omogućen svima te se već tradicionalno moglo u samoj utrci birati dužina staze koju ćete završiti ovisno o vašim afinitetima i fizičkoj spremi.
Natjecatelji su svi zajedno startali i na samoj stazi mogli završiti jednu od triju ponuđenih dužina: EASY-30 km, CLASSIC-50 km ili EPIC-70 km što je bio i jedini kriterij bodovanja budući da su kategorije unaprijed određene prema dobnim skupinama.

Na stazi dužine 70km, u kategoriji M39, ANTONIO VIDOVIĆ odvozio je dobru utrku i završio na 27. mjestu u konkurenciji najjačih vozača iz cijele regije.

Na stazi od 50km, KRISTINA LUKAČEVIĆ u ženskoj konkurenciji opet je odvozila odličnu utrku i zauzela 7. mjesto u vrlo jakoj konkurenciji budući da su sve žene u samo jednoj kategoriji zbog brojnosti.

Na istoj stazi, u kategoriji Master, SINIŠA HERMAN zauzeo je odlično5. mjesto,
dok je GORAN GROTIĆ, u kategoriji M39, stigao kao 42. od 168 natjecatelja u kategoriji.

Na stazi do 30km, u kategoriji Master, nastupio je VLADIMIR VRESK i zauzeo 33. mjesto od 72. natjecatelja.


REZULTATI: https://www.adriabike.hr/events/adria-bike-maraton-plitvice-2017/#0_D131D5
više
14.6.2017. 16:38:27
BK ROTOR na cestovnom maratonu KOPRIVNICA-KALNIK 2017
U nedjelju 11.06.2017. održan je tradicionalni rekreativni cestovni biciklistički maraton KOPRIVNICA-KALNIK 2017 u organizaciji BD KOPRIVNICA koji se vozio od Koprivnice, preko Križevaca do Kalnika u dužini od 50km.

Standardno brza utrka po valovitom terenu i na kraju teški uspon na sam Kalnik do planinarskog doma bili su mamac za 44 vozačice i vozača da pokažu svoje kvalitete po sunačanom i vrućem vremenu idealnom za jurnjavu.
Među njima bila je i ekipa iz BK ROTOR-a: LOVRO KRAPINEC, IGOR RADMILOVIĆ, ALEN RUPA, VEDRAN VERŠIĆ, OZREN KOMLENAC, GORAN GROTIĆ, MIROSLAV MEDVARIĆ i PETRA STRUČIĆ.
više
14.6.2017. 16:35:16
BK ROTOR na XCM TEREZIJANER 2017

naltrexone alcohol interaction

click apps.ncsc.org read

naltrexone alcohol interaction

click apps.ncsc.org read

naltrexone alcohol interaction

click apps.ncsc.org read
U nedjelju, 11.06.2017. održan je 1. XCM TEREZIJANER 2017 te se nakon desetak godina brdsko-biciklistički maraton vratio u Bjelovar.
Potpuno nova staza, puna singlica i lijepe prirode te činjenica da je, nakon pretrpanog početka mtb kalendara, uslijedila pauza od tri tjedna koje je dobrodošla za odmor vozača, rezultirala je velikim brojem vozačica i vozača te je konkurencija bila izuzetno jako uz nekoliko najjačih imena hrvatske mtb scene te je posebno za pohvaliti vrlo brojnu žensku konkurenciju od čak 15 vozačica.

Među njima nastupila je i ekipa iz BK ROTOR-a: KRISTINA LUKAČEVIĆ, ANTONIO VIDOVIĆ, ANTONIO CILER, RENATO CILER, BOŽIDAR STRUČIĆ, MARKO KOMES, IVAN KUKEC, DAVID REPIĆ i LONČAR TOMISLAV.


više
14.6.2017. 16:32:02
BK ROTOR-ov član NINO BERTA kvalificirao se na UCI Gran Fondo World Championship
U nedjelju 11.06.2017. u Ljubljani (SLO) održan je veliki međunarodni cestovni biciklistički maraton Franja BTC City na kojem je sudjelovalo 1214 natjecatelja iz svih okolnih zemalja.
Među njima su bila i dvojica članova BK ROTOR-a: NINO BERTA i BRANISLAV BUHIĆ.

NINO BERTA odvozio je svoju najbolju utrku i veliki maraton u duljini od 157 km i ukupno 1683 m penjanja završio za 3:55:57 h, vozeći prosječnom brzinom 39,9 km/h, te je osvojio 24. mjesto u svojoj kategoriji i tako ispunio kvalifikacijsku normu za svjetsko amatersko prvenstvo Gran Fondo World Championship koje se ove godine održava u Francuskoj.

BRANISLAV BUHIĆ također je odlično odvozio veliki maraton u vremenu od 4:19:09 i osvojio 72. mjesto u svojoj kategoriji, što zbog jake međunarodne konkurencije nije bilo dovoljno za plasman na  UCI Gran Fondo World Championship.

više
29.5.2017. 11:06:06
BK ROTOR-ov član IVAN MAKAR na MTB u Rumunjskoj
U nedjelju, 21.05.2017. u Rumunjskoj, u organizaciji kluba NoMad Multisport Club iz Bukurešta, održan je jedan od najmasovnijih brdsko-biciklističkih maratona u istočnom dijelu Europe, na kojem su nastupili natjecatelji iz čak 30 zemalja.

Uz profesionalne licencirane natjecatelje mogli su nastupiti i amateri, a među kojima je bio i član BK ROTOR-a IVAN MAKAR.

Ivan, koji je inače triatlonac, iskoristio je ovu utrku kao dobru pripremu za nastup idućeg tjedna na Prvenstvu Cross Triatlona koji je vrlo popularan u Rumunjskoj i ima ligu s nekoliko stotina natjecatelja.
Na stazi dužine 55 km, po vrlo teškom i blatnjavom terenu, IVAN MAKAR je u kategoriji 30-39 godina, u konkurenciji 505 natjecatelja osvojio je vrlo dobro 132. mjesto.

Budući da Ivan živi i radi u Rumunjskoj, a rodom je iz Podravine, njegovoj želji da nosi dres kluba iz domovine i rodnog kraja vrlo rado su izašli ususret iz BK Rotor-a tako da je Ivan s ponosom nastupio u zelenom dresu kluba iz Koprivnice.

više
24.5.2017. 12:38:22
BICIKLIJADA - Biciklom do Šoderice u nedjelju 04.06.2017.
Pozivamo Vas da nam se pridružite u Koprivnici 04.06.2017. u 10h
i krenete s nama zajedno iz centra do Šoderice.

U sklopu 12. FESTIVALA BICIKLISTIČKE REKREACIJE - Biciklom po Podravini do Šoderice,
u organizaciji OLDTIMER KLUBA "BICIKLIN", koji se tog vikenda održava u Koprivnici, vodimo vas na biciklijadu zajedno u suorganizaciji s Turističkom zajednicom Koprivničko-Križevačke županije i BK Rotor-om, te vraćamo vas u neka davna lijepa vremena kada smo, početkom lipnja, tradicionalno otvarali sezonu kupanja na našoj grabi.

Možda ovaj puta ne bude baš za kupanje ;)...ali ugodna vožnjica isključivo cestom nekih 15-tak km, pogodna za cijelu obitelj i druženje, taman će Vam otvoriti apetit.više
23.5.2017. 19:29:56
BK ROTOR na maratonu TRI RIJEKE u Sisku
U nedjelju, 21.05.2017. godine u Sisku je održan rekreativni cestovni MARATON TRI RIJEKE - Memorijal Zvonko Gavranović 2017, u organizaciji BK Roda, kojeg Rotorovci ne pamte baš po dobrom iz prošle godine zbog teških padova.

Boje BK Rotora zastupao je vozač BRANISLAV BUHIĆ koji je odvozio dionici u dužini od 92 km u vremenu 2:14 h i time osvojio odlično 5. mjesto u kategoriji Master B te ukupno 25 mjesto od 43. natjecatelja.

Maraton je bio uspješna priprema za nadolazeće utrke te posebno za Maraton Franja u Ljubljani 11.06. ove godine koji ujedno predstavlja i kvalifikacije za veteransko svjetsko prvenstvo.

Rezultati: utrka.com
više
23.5.2017. 10:04:37
BK ROTOR uvatio vitar na Braču
Prošlog vikenda, od petka 19.05. do nedjelje 21.05.2017. godine u Sutivanu na Braču održan je, drugi po redu, bike vikend pod nazivom UVATI VITAR 2017 gdje se u subotu vozio UCI brdsko-biciklistički maraton koji se ujedno bodovao i za Kup HR, tako da je u jakoj međunarodnoj konkurenciji nastupio i veliki broj vozača iz HR.
Trodnevni događaj okupio je veliki broj biciklista, izlagača i posjetitelja tako da je malo mjesto Sutivan, ovoga vikenda, bilo popunjeno do zadnjeg mjesta. Blizina svega, odlična organizacija i bogata zajednička večera svih natjecatelja i njihovih pratnji zaokružila je cjelokupan dojam.

Za one vrhunski spremne i elite vozačice i vozače, organizator je pripremio poslasticu od 103 km i skoro 2400 m penjanja te su vozači po teškom i kamenitom terenu obišli skoro cijeli otok Brač, popevši se tako i do Vidove gore te obalom i kozjim stazama stigli do cilja u Sutivanu. Oni najbrži stigli su na cilj čak i ispod pet sati vožnje. Odličnu fizičku spremu pokazali su prva šestorica, po trojica iz SLO i HR, tako da smo mogli svjedočiti nastupu vrhunskih vozača koji su skupljali nove UCI bodove.

Kraća staza od 37 km i 800 m ukupnog penjanja bodovala se za Kup HR i na njoj su uz licencirane vozače mogli nastupiti i rekreativci željni adrenalina i testiranja svojih mogućnosti na bračkom kamenu.
No i oni koje je samo zanimalo kako je biti u društvu ekipe koja trenira došli su na svoje i mogli odvoziti stazu od 20-tak km, još stići na cilj i pozdraviti licencirane vozače na obje staze kod dolaska u cilj.

Na stazi od 37 km nastupila su petorica vozača BK ROTOR-a: DAVID REPIĆ, DAVOR KARAS, DAMIR KUKEC, VLADMIRI VRESK i SINIŠA HERMAN te svi uspješno završili utrku.

Junior DAVID REPIĆ odlično je odvozio i osvojio 6. mjesto i tako osvojio svoje prve bodove za Kup HR.

U kategoriji Master B, nastupila su dvojica, SINIŠA HERMAN osvojio je 8. mjesto i tako dodao na svoj konto još poneki bod u Kupu,
dok su bodovi zamalo izmakli DAMIRU KUKECU koji je osvojio 12. mjesto (prvih deset s boduje).

U kategoriji licencirani rekreativac, nastupio je dvojac i također odvozio odlično te je , DAVOR KARAS završio kao 10. dok je VLADIMIR VRESK osvojio 18. mjesto.

REZULTATI:
 http://www.uvati-vitar.com/wp-content/uploads/2017/05/Results_XCM_Uvati_vitar_20170520.pdf više
23.5.2017. 8:48:17
BK ROTOR vozači odlični na Malom Priločkom maratonu
U subotu, 20. svibnja 2017. godine, održan deveti po redu Priločki maraton u organizaciji BK Preloga. Vozile su se dvije dužine staza, Mali Priločki maraton u dužini od 80 km i 800 m ukupnog penjanja te Veliki Priločki maraton od 160 km i ukupno 2000 m penjanja.
Specifičnost ovog maratona je orijentacijski karakter tako da su vozači mogli sami birati najpoželjniju rutu, ali su morali svakako doći do svih određenih zadanih točaka na karti.

Na Malom Priločkom maratonu, već tradicionalno, nastupila su i trojica vozača BK ROTOR-a: ANTONIO VIDOVIĆ, BOŽIDAR STRUČIĆ i ŽARKO ILIBAŠIĆ.
Mali maraton vozio se od Preloga, preko Kalnika i natrag te su vozači morali upisati na dvije kontrolne točke koje su bile na vrhu Kalnika i u naselju Drenovec.

ANTONIO VIDOVIĆ, koji ove godine po prvi puta nastupa za BK Rotor, nakon dva nastupa, odlično je odvozio treći maraton i dobru formu potvrdio postoljem, osvojivši 3. mjesto.

BOŽIDAR STRUČIĆ ostvario je vrlo dobar uspjeh završivši utrku kao 10.,
dok je ŽARKO ILIBAŠIĆ, nažalost, morao odustati zbog kvara.
više
15.5.2017. 13:31:04
BK ROTOR vozači odlični na prvom GRANFONDO ZAGREB 2017
U nedjelju, 14.05.2017. održan je prvi cestovni GRANDFONDO ZAGREB 2017 na kojem se okuplo preko 130 biciklista i tako su, nakon Tour of Croatia ove godine, ponovo u Zagrebu gledatelji mogli vidjeti najbolje cestovne vozači iz Hrvatske na stazu dugačkoj 90 km i ukupno 1280 m penjanja.

Vozači BK ROTOR-a: NINO BERTA, BRANISLAV BUHIĆ, ALEN RUPA i HRVIJE TISAJ odvozili su više nego uspješno utrku i odradili sjajan posao.

NINO BERTA, odličnu vožnju okrunio je sjajnim 1. mjesto u kategoriji Master A i ukupnim 4. mjestom, dok je odmah iza njega ALEN RUPA osvojio odlično 11. mjesto u istoj kategoriji.

U kategoriji Master B, nastupil asu također dva vozača, BRANISLAV BUHIĆ osvojio je 13. mjesto,
dok je HRVOJE TISAJ završio kao 24.
više
15.5.2017. 12:37:27
NINO BERTA izvrstan 4. na cestovnom usponu na Biokovo
BIOKOVO BIKE UPHILL 2017  DALMATIA CHAMPIONSHIP - službena utrka Hrvatskog biciklističkog saveza kao i utrka za Prvenstvo Dalmacije u usponu za cestovne i MTB bicikliste održana je 6.svibnja 2017.
Utrka je trebala biti održana prije tjedan dana 29.04.2017. ali je zbog ekstremne vremenske prognoze (30l kiše i temperature 4-5C, jakog vjetra i što je najgore grmljavine koja je na Biokovu iznimno opasna) po nalogu glavnog nadzornika Parka prirode Biokovo odgođena za iduću subotu, kada je održana po idealnom prekrasnom sunčanom vremenu i ugodnoj temperaturi za ovu tešku utrku.
Ove godine okupilo se 108 biciklista iz 10 zemalja koji su vozili utrku od Podgore (s Rive) do cilja na Sv. Juri – najvišem vrhu Biokova i najvišem vrhu u Hrvatskoj do kojeg se voze biciklističke utrke, sa 1816 m ukupnog uspona na 29,1 km dužine.
Na usponu je nastupio NINO BERTA, vozač BK ROTOR-a, te s odličnim vremenom 1:45:02 osvojio je 4. mjesto u kategoriji Master A
Rezultati: http://bk-marjan.hr/wp-content/uploads/2017/05/Biokovo_20170506.pdf.

više
15.5.2017. 12:22:32
Završio maraton XCM KOPRIVNICA 2017 - 07.05.2017.

duloxetin uden recept

duloxetin pris duloxetin pensa duloxetin pris
Dvodnevni biciklistički vikend u Koprivnici 06.05.-07.05.2017. je iza nas i iako se dojmovi još nisu slegli šaljete nam samo vrhunske recenzije, želimo se zahvaliti svima koji su omogućili da ovaj događaj ostane upamćen.

Prije svega to se vi, biciklisti, koji ste unatoč najavama lošeg vremena startali pod laganonm rosuljom, otrpjeli i pokoji pljusak s neba, ali zato po sunčanom vremenu stigli na cilj...blatni ko pravi mtb vozači ;)

Želimo zahvaliti svim sponzorima koji su omogućili logistiku i prekrasene poklone za koje ni mi ni natjecatelji nemamo dovoljno riječi hvale jer ovakave nagrade za prvih pet natjecatelja nitko nikada u HR nije podijelio na utrci koja se boduje za KUP.
Biciklistički alat Unior pokloni tvrtke COMET d.o.o. iz Novog Marofa, WD sprejevi i ulja tvrtke ROX d.o.o., biciklistički alat i oprema tvrtke PANEX DINAMIC zastupnika Scott, paketi PODRAVKE, pivo PAN, najbolja jaja Podravskog kraja tvrtke SAMITA-KOMERC d.o.o. voda WDF d.o.o. te najbolja podravske vina Vinarije KOSTANJEVEC nikog nisu ostavili ravnodušnim.
Bez pomoći Grada Koprivnice, Turističke zajednice grada Koprivnice i Turističke zajednice KC-KŽ županije, te sportskih zajednica Grada i Županije ovaj vrhunski sportski događaj ne bi bio moguć.

Medijsko pokroviteljstvo Radio Drave i portal drava-info, te fotke i video Epodravine razveseliti će sve svojim izvještajima te potvrditi i ostaviti trag za dugo sjećanje.

fotografije Epodravine: https://onedrive.live.com/?authkey=%21ADTDY8Qj6m9Lafg&id=35864E798FDEB672%212132&cid=35864E798FDEB672

drava-info: http://drava.info/2017/05/sinisa-herman-rezime-xcm-koprivnica/

video: https://www.youtube.com/watch?v=5i_GDDMafL0

više
4.5.2017. 10:22:39
BICIKLIJADA 06.05.2017. - Biciklom na Jagnjedovečku legendu
Kao uvod u biciklistički vikend 06.-07.05.2017. BK ROTOR-a, prije samo utrke,
pozivamo Vas dan ranije u SUBOTU, 06.05.2017. BK ROTOR i GRAD KOPRIVNICA organiziraju Biciklijadu na tradicionalnu Jagnjedovečku legendu koja se svake godine održava u obližnjem mjestu Jagnjedovec.
Start iz centra Koprivnice u 11h.


Nakon malo uživancije u vožnji prirodom, obiteljskim ritmom, slijedi guštanje u odličnom grahu za sve sudionike i na tren vraćanje u prošlost u okruženju prekrasnog obiteljskog gospodarstva SUNČANOG SELA i proslavu 375. rođendana sela Jagnjedovec.


više
3.5.2017. 14:08:07
BK ROTOR na VN 1. Svibnja – Memorijal Damir Zdrilić u Zadru
U ponedjeljak na Praznik rada 2017. godine, cestovni biciklisti BK ROTOR-a: NINO BERTA I LOVRO KRAPINEC nisu mirovali već naprotiv svojim odličnim nastupom, na cestovnom kriteriju u Zadru na VN 1. Svibnja – Memorijal Damir Zdrilić, pokazali izvrsnu forumu.

Po prekrasnom sunčanom vremenu održana je kružna, dinamična utrka, po uskim cestama u  zadarskom zaleđu. Dužina kruga od 7 km po krugu bila je pravi izazov i klasičan primjer eksplozivne utrke s puno opasnih reakcija u zavojima.

U par situacija malo je nedostajalo da se dogodi nesreća i to baš u Bertinoj grupi koja je u posljednjem 7. krugu naletjela na neki bijeli golf u potpuno nepreglednom oštrom zavoju - suženju između crkve i kuća, iako je cesta bila zatvorena za promet, (domaći stanovnik izašao je na cestu iz svog dvorišta).
Zbog navedenog grupa se morala zaustaviti, tako da su na cilju zaostali 11 sekundi iza grupe u kojoj su bili drugo i trećeplasirani te je na kraju NINO BERTA osvojio izvrsno 5. mjesto u kategoriji Master A.

U kategoriji juniora, LOVRO KRAPINEC dobro je držao ritam u super jakoj konkurenciji ušavši sa trećom grupom u cilj sa 2 minute i 33 sekunde zaostatka iza pobjednika, osvojivši tako 6. mjesto u konkurenciji juniora.

REZULTATI  - VN 1. Svibnja – Memorijal Damir Zdrilić


više
3.5.2017. 13:15:34
Vozači BK ROTOR-a na 2. MTB PAPUK ADVENTURE RACE
U nedjelju, 30.04.2017. godine u organizaciji BK LooD iz Orahovice održan je 2. MTB PAPUK ADVENTURE RACE,
orijentacijski brdsko-biciklistički maraton na kojem su nastupili i vozači BK ROTOR-a:
OZREN KOMLENAC i ANTONIO VIDOVIĆ.
 
Vozači su mogli birati između tri dužine staza, a Ozren i Antonio vozili su srednju stazu u dužini od 76 km i ukupno 1600 m uspona, nazvanu „put Jankovca“ koja je vodila po vrlo teškom terenu na Papuku.
Vrlo blatna staza, na nekim dijelovima toliko puna vode tako da je bio osjećaj kao da se vozi po močvari, dodatno je otežala profil staze i pojačala njegovu istinsku težinu.
Zbog kiše, koja je padala nekoliko dana uoči utrke, uske i strme planinarske staze Papuka, koje su same po sebi za opasne zbog stijena, bile su još opasnije i teže za savladati.
 
 
OZREN KOMLENAC je dugo bio vodeći s dosta prednosti, ali je zbog skliskog i teškog terena teško pao pred kraj utrke te ga je uspio dostići trenutno drugoplasirani te stići prije njega, no OZREN je hrabro stisnuo zube i završio na postolju i izvrsnom 2. mjestu, dok je
ANTONIO VIDOVIĆ dobro je pratio ritma klupskog kolege do kraja utrke i osvojio odlično 5. mjesto, u konkurenciji 30-tak vozača.
 
REZULTATI - 2. MTB PAPUK ADVENTURE RACE
više
25.4.2017. 10:14:37
BK ROTOR vozači na MTB maratonu Vipava Valley 2017
Prošlog vikenda, u nedjelju, 23.04.2017., održan je drugi MTB maraton VIPAVA VALLEY u slovenskom mjestu Ajdovščina,
na kojem su nastupila i trojica vozača BK ROTOR-a:
MARKO VAJDIĆ, DAVOR KARAS i DAMIR PODOREŠKI.

Uz velike uspone (na kojima je većina gurala bicikl) i teške spusteve po strmim i kamenim dijelovima planina koje okružuju prekrasnu Vipavsku dolinu,  Rotorovci su se odlično nosili s jačom slovenskom i talijanskom konkurencijom i ostvarili odličan nastup.

Na stazi duljine 52 km i 1500 m ukupnog uspona, nastupila su trojica vozača:
DAMIR PODOREŠKI koji je osvojio odlično 50. mjesto, dok je
MARKO VAJDIĆ završio kao 51. i
DAVOR KARAS  (uz sitne tehničke probleme) kao 69. od ukupno 114 vozača.
 
REZULTATI: http://sportotime.com/eng/race/844/total_rank

više
24.4.2017. 13:19:03
BK ROTOR na maratonu XCM "2 ISLANDS on 2 WHEELS" u Trogiru
U nedjelju 23.04.2017. godine u Trogiru održana je i druga utrka, ove sezone, u brdsko-biciklističkom maratonu koja se boduje za Kup HR na kojoj je nastupio i vozač BK ROTOR-a SINIŠA HERMAN.
Znakovito ime "2 ISLAND ON 2 WHEELS" sve govori, vozilo se po dva otok gdje je start bio s rive grada Trogira te je staza vodila otokom Čiovo i natrag.

Nakon otvorenja sezone prije dva tjedna u Premanturi na dobro poznatom oštrom istarkom kamenju vozači nisu očekivali ništa manje tako da je novo složena staza od strane domaćina BK Kairos bila kombinacija makadamskih požarnih puteva, oštrog kamenja planinarskih i treking staza na rubu prohodnosti te nešto asfalta koji je spajao ove predivne opasne singlice u odličnu stazu na kojoj nije bilo previše odmora tijekom utrke.
Nakon cjelotjedne bure, vrijeme se smirilo pred vikend i ugodnih 15-tak stupnjeva i djelomično sunčano vrijeme izmamilo je preko 120 natjecatelja na maratonu.
više
24.4.2017. 12:45:03
BK ROTOR-ov član IVAN MAKAR odličan na duatlonu u Rumunjskoj

low dose naltrexone canada

altrexone website
U subotu 22.04.2017. u Buftea-i (Rumunjska) održano je Prvenstvo Jugoistočne Europe u Duathlon-u u organizaciji Rumunjske Triathlon Federacije na kojem je po prvi puta nastupio i jedan član BK ROTOR-a IVAN MAKAR.

Ivan je inaće rodom iz Podravine, a živi i radi u Rumunjskoj, te mu je želja bila da nastupa za klub iz rodnog kraja na duatlon ligi koja je vrlo poularna u Rumunjskoj.

U konkurenciji od preko 270 natjecatelja u nekoliko kategorija, u jakoj međunarodnoj konkurenciji Ivan je završio kao ukupno 35-ti, dok je rezultat još bolji u u njegovoj jakosnoj kategoriji (30-39 godina, koja je imala i najviše natjecatelja) gdje je osvojio odlično 12. mjesto od ukupno 87 natjecatelja.

Ovo je bio Ivanom prvi službeni nastup za BK ROTOR ove godine, a u u nastavku godine slijede nastupi u Rumunjskom Cross i Olympic Triathlon prvenstvu kao i dvije 70.3 utrke, Ocean Lava u lipnju i Transfier u rujnu 2017. godine.

 

Vise detalja na linku: 
http://www.duathlon.ro/

više
19.4.2017. 7:14:19
Najava utrke XCM KOPRIVNICA 2017 - 07.05.2017. u 10h

cialis trial coupon

go internet drug coupons go

cialis trial coupon

go internet drug coupons go

cialis trial coupon

go internet drug coupons go
U nedjelju 07.05.2017. godine u Koprivnici će se održati drugi po redu XCM KOPRIVNICA 2017 koji se boduje za Kup HR u maratonu.

Prošlogodišnjih 248 natjecatelja od čega preko stotinu rekreativaca garancija su da ćete i ove godine uživati na stazi "bez kamenja" i s najviše singlice  ;)

Prijave i informacije na linku: http://www.bk-rotor.hr/xcm_kc.aspx

Za one više željne druženja nego utrkivanja organiziramo dan ranije i bicklijadu u subotu 06.05.2017. iz centra grda u 11h koja će vas odvesti na poznatu Jagnjedovečku legendu na kojoj ćete moži uživati u ambijentu neki prošlih vremena...
 
više
15.4.2017. 12:19:05
NINO BERTA najbolji Master A vozač na DALMATIA OPEN 2017
U subotu, 08.04.2017. održana je cestovna biciklistička utrka Dalmatia Open 2017 - Nin u organizaciji BK Zadar na kojoj je nastupio i najbolji cestovni vozač BK Rotora NINO BERTA.

U vrlo jakoj međunarodnoj konkurenciji, po sunčanom, ali vjetrovitom vremenu Nino je odlično odvozio cijelu utrku u samom vodstvu peletona te osvojio ukupno izvrsno 4. mjesto. u svim master A/B/C/D/sport kategorijama, dok je rezultat još bolji u njegovoj Master A kategoriji gdje je Nino bio najbolji i osvojio zasluženo 1. mjesto

REZULTATi na linku BK Zadar
više
3.4.2017. 8:49:00
BK ROTOR na MTB maratonu KAMENJAK 2017
Prošlog vikenda 01. i 02.04.2017. god. je u Premanturi pokraj Pule održan poznati brdsko-biciklistički vikend KAMENJAK ROCKY TRAILS 2017. kojim tradicionalno počinje brdsko-biciklistička sezona u Hrvatskoj.
Uz nastup skoro svih poznatih biciklista iz HR i susjednih zemalja, na dobro poznatom oštrom istarskom kamenju i vrlo zahtjevnoj i opasnoj stazi nastupili su i članovi BK ROTOR-a:
vozačica PETRA STRUČIĆ i vozači DAVID REPIĆ, IVAN HAMONAJEC, ANTONIO VIDOVIĆ i SINIŠA HERMAN.

U subotu je vožena olimpijska disciplina XCO, kružna utrka najviše kategorije UCI 1 na kojoj su najpoznatiji svjetski biciklisti pokušali skupiti bodove za plasman na svjetska prvenstva i olimpijske igre.
U nedjelju, održan je MTB maraton u dvije dužine 44 km i 66 km te su ovdje hrvatski natjecatelji došli na svoje jer se maraton ujedno boduje za kup HR. više
3.4.2017. 8:10:15
Lovro Krapinec osvojio 2. mjesto na usponu do Oltara domovine
U subotu, 01.04.2017. u Zagrebu je održan cestovni uspon od Ilice do Medvedgrada – Oltara domovine, u organizaciji BK Zagreb pod nazivom
XVIII MEMORIJAL POGINULIM BOJOVNICIMA DOMOVINSKOG RATA IZ GRADA ZAGREBA 1991.–1995., na kojem je nastupio i junior BK Rotora LOVRO KRAPINEC.

 
Nakon odličnih nastupa na zagrebačkom „ceneru“, Lovro je još jednom pokazao da mu odlično idu usponi te je u juniorskoj konkurenciji osvojio izvrsno 2. mjesto te zasjao na postolju u punom sjaju i pokazao da se od njega ove sezone mogu očekivati samo odlični rezultati.

više
26.3.2017. 20:40:38
CENER - uspon na Sljeme / 4. kolo
Održano je i 4. kolo zagrebačkog „CENERA“ - uspona od 10 km na Sljeme, koji se ove godine održava u 5 kola zaredom svake subote, u organizaciji BK Ciklusa.

ZA BK Rotora nastupio je mladi junior LOVRO KRAPINEC i odvozio svoj najbolji cener ispod 31 min.

Budući da se zbrajanju min tri rezultata iz svih nastupa, prava je šteta što Lovro nije nastupio na prvom jer bi njegov ukupan plasman bio puno bolji od ukupnog 13. mjesta koje drži sada.

Naša Petra ovaj puta nije nastupila no prva tri mjesta iz tri nastupa i dalje je čine nedostižnom i proglašenje "kraljice cenera" se bliži u ženskoj konkurenciji.

CENER - rezultati nakon 4. kola više
20.3.2017. 8:58:13
CENER - uspon na Sljeme / 3. kolo

popular antidepressants

antidepressants without recipe open
Održano je i 3. kolo zagrebačkog „CENERA“ - uspona od 10 km na Sljeme, koji se ove godine održava u 5 kola zaredom svake subote, u organizaciji BK Ciklusa.
ZA BK Rotora stupila je opet vozačica PETRA STRUČIĆ te dvojica vozača LOVRO KRAPINEC i IVAN HAMONAJEC.

Budući da se zbrajanju min tri rezultata iz svih nastupa, već sada možemo reći da je naša Petra "kraljica cenera" ostavivši žensku konkurenciju na cestovnim biciklima opet za skoro 8 min, tako da je naša Petra i dalje vodeća u cestovnom usponu ženske kategorije.

Dečki LOVRO i IVAN iz tjedna u tjedan imaju sve bolje nastupe.
LOVRO se ovaj puta opasno približio vremenu oko 31 min za uspon i prava je šteta što nema sva tri nastupa jer bi sigurno bio u prvih deset natjecatelja i ukupno, kao što je bio ovaj nastup.
Ivan trenutno drži 13. mjesto, dok je Lovro nakon dva nastupa 23. mjesto od ukupno 90. natjecatelja.


CENER - rezultati nakon 3 kola


više
20.3.2017. 8:43:37
CENER - uspon na Sljeme / 2. kolo

mildin pris

mildin 10 mg mildin bivirkninger mildin pris
Na poznatom zagrebačkom „CENERU“ - uspona od 10 km na Sljeme, koji se ove godine održava u 5 kola zaredom, svake subote, nastupila je i vozačica BK Rotora PETRA STRUČIĆ te vozači LOVRO KRAPINEC i IVAN HAMONAJEC.

Budući da se zbrajanju rezultati svih nastupa,
naša Petra je trenutno, nakon dva kola, vodeća u cestovnom usponu ženske kategorije, dok su dečki LOVRO i IVAN imali odličan nastup.
Ivan trenutno drži 19. mjesto, dok je Lovro nastupio prvi puta te uz odlično vrijeme uspona i hendikep drži 41. mjesto od 85. natjecatelja


CENER - rezultati nakon 2 kola

http://www.velogruppeto.com/cener/proljece-2017/classifications
više
29.1.2017. 15:03:18
BK ROTOR na 2. SNOW MTB u Delnicama

furosemid kalium

furosemid wirkung http://kobenhavnopskrift.site/furosemid-k%C3%B8benhavn.php furosemid gfr

Vozači BK ROTOR-a; HRVOJE TISAJ, VLADIMIR VRESK, TOMISLAV LONČAR, MARKO VAJDIĆ i DAVOR KARAS otvorili su mtb sezonu u Delnicama gdje je u subotu 28.01.2017. održan 2. SNOW MTB DELNICE 2017.

Zanimljivo organiziran događaj prošle godine privukao je i ove skoro stotinu vozača koji su bili spremni iskušati svoje vještine i snagu vozeći biciklima po dubokom snijegu, točnije hodati i gurati.

Natjecanje je održano na dvije dužine staza, kraća jedna krug od 6 km i duža tri kruga ukupno 18 km. 

 

više
24.10.2016. 7:33:02
NINO BERTA prvak HR u MTB UPHILL-u - odličan završetak sezone 2016

clozapin leukopeni

clozapin feber
Ovoga vikenda, 22. i 23.10.2016. godine u Zagrebu je u organizaciji BK Sokol 1887 i BBK Zlatni Medvjed Zagreb održano tradicionalno 21. ZATVARANJE SEZONE na kojem su nastupila dva vozača BK ROTOR-a: LOVRO KRAPINEC i NINO BERTA.

Ova dvodnevna utrka posebna je po tome što se za ukupan plasman prvoga dana vozi cestom na Sljeme, dok se drugi dan vozi makadamom s mtb biciklima, u oba slučaja konstantan uspon u dužini 12 km i preko 700 m nadmorske visine ukupnog penjanja, dakle po domaći samo v'breg.

više
2.10.2016. 12:42:50
BK ROTOR na Istria Grandfondu 2016
U subotu, 01.10.2016. u Umagu je održan posljednji ovosezonski cestovni ISTRIA GRANFONDO 2016, na kojem se već tradicionalno okupljaju svi ljubitelji dobre cestovne biciklističke vožnje po prelijepoj Istri.
Uz licencirane vozače i rekreativce bez licenci, ovaj puta bilo je tu bilo i nekoliko gostiju iz profesionalnog biciklizma tako da su osim u vožnji mogli uživati i u ugodnom druženju s našim najpoznatijim biciklistima.
Kao i prošle godine, BK ROTOR su predstavljala ista četvorica vozača: NINO BERTA, VEDRAN VERŠIĆ, BRANISLAV BUHIĆ i SINIŠA HERMAN.
više
25.9.2016. 21:43:00
Vozači BK ROTOR-a odlični na PARENZANI 2016

read generico click

read generico click

read generico click
Prošlog vikenda, od petak 23.09. do nedjelje 25.09.2016. održana je nadaleko poznata tradicionalna brdsko-biciklistička utrka Parenzana 2016 koja je ove godine poprimila, po prvi puta, novi karakter te je bila organizirana kao i prošlih godina kroz tri dana, ali ovaj puta kao etapna utrka i samo rezultati sva tri dana mogli donijeti vozačima pobjedu i nagrade.
No, usprkos tome vozači su mogli nastupiti sva tri dana pojedinačno i odvoziti fenomenalne staze s početkom u Funtani, Taru i Vižinadi, pa su tako vozači BK ROTOR-a: OZREN KOMLENAC, DAMIR KUKEC, DAVOR KARAS i HRVOJE TISAJ nastupili u nedjelju na maratonu dužine 55 km i 1100 m penjanja. više
18.9.2016. 17:59:48
RUPA I ŠURLOVIĆ odlični na cestovnom maratonu Joža Horvat 2016
U nedjelju, 18.09.2016. u Koprivnici je održan tradicionalni, 10. po redu, cestovni biciklistički maraton JOŽA HORVAT 2016 na kojem su, očekivano, najbrojniji bili vozači BK ROTOR-a i tako podržali događaj prijateljskog kluba BK Koprivnice kao organizatora. više
11.9.2016. 19:17:30
VEDRAN VERŠIĆ - 2. mjesto na maratonu Glina 2016
U nedjejlu, 11.09.2016., u Glini je održan cestovni maraton GLINA 2016 na kojem su nastupila dvojica vozača BK ROTOR-a: VEDRAN VERŠIĆ i NINO BERTA.
Odlični nastupi cijele sezone i ovaj puta bili su garancija odličnog plasmana obojice budući da su u vrhunskoj formi.

Na stazi dužine 105 km i 800 m ukupnog penjanja, u vrlo jakoj konkurenciji ponajboljih cestovnih vozača u HR bilo je za očekivati vrlo brzu utrku s nekoliko skokova ponajboljih te sprint u zadnjih nekoliko stotina metara onih najboljih.
Naši vozači uspješno su pratili ritam i u završnom sprintu desetorice vozača dokazali da se mogu nositi s najboljim cestovnim master vozačima u Hrvatskoj.

više
11.9.2016. 18:08:23
MARKO KOMES ukupno 7. na 1. PANONSKO BILOGORSKOM MTB MARATONU
U subotu, 10.09.2016. u Kapela Dvoru održan je 1. PANONSKO BILOGORSKI MTB MARATON u brdskom biciklizmu na kojem su nastupila četvorica vozača BK ROTOR-a: ŽARKO ILIBAŠIĆ, MARKO KOMES, DAMIR KUKEC i IVICA ŠURLOVIĆ.


Po vrlo lijepom vremenu, ne previše teškoj stazi od 72 km, naši vozači bili su odlični.
Budući da je maraton bio rekreativnog karaktera poslužio je kao odličan trening ne samo našim, nego većini odličnih mtb vozača u HR pred predstojeću Parenzanu te se mjerio samo ukupan poredak.


više
5.9.2016. 11:45:36
BK ROTOR na 25. Parktherme Radmarathonu u Wildonu AUT

pantoprazol sandoz

pantoprazol sandoz
U nedjelju 04.09.2016. održan je tradicionalni 25. PARKTHERME RADMARATHON u austrijskom Wildonu pokraj Graza  na kojem su nastupila i dvojica vozača BK ROTOR-a: VLADIMIR VRESK i TOMISLAV LONČAR.

Na vrlo teškoj brdskoj stazi dužine 60 km i ukupno 1499 m penjanja, VLADIMIR VRESK stigao je kao 239., dok je TOMISLAV LONČAR stigao kao 251. vozač.
 

 

više
5.9.2016. 11:17:56
BK ROTOR vozači odvozili 38. JURIŠU NA VRŠIĆ
U subotu, 03.09.2016. vozači BK ROTOR-a: NINO BERTA, VEDRAN VERŠIĆ i BRANISLAV BUHIĆ nastupili su na poznatom cestovnom usponu 38. JURIŠ NA VRŠIĆ kod Kranjske Gore u Sloveniji koji se vozio u konstantnom usponu dužine 15 km.
Ovo je bile treća u nizu utrka koja se bodovala za Schneekoope Kup u organizaciji SLO Saveza tako da su nakon dvije odvožene utrke (maraton Alpe Scott i Maraton Franja) vozači BK Rotor-a bili u konkurenciji za visoki ukupni plasman u kategoriji.

više
29.8.2016. 16:00:08
Odlični vozači BK ROTOR-a na mtb utrci FUŽINE 2 SEA 2016

spironolacton 75 mg

spironolacton tabletten producenthvor.site
U nedjelju, 28.06.2016. u Fužinama je održana po prvi puta brdsko-bicklistička utrka FUŽINE 2 SEA 2016 u organizaciji već poznate tvrtke Adri Bike koja je nakon uspješnice na Plitvicama započela još jednu seriju zanimljivih mtb utrka u Hrvatskoj s vrlo primamljivim nagradnim fondom i zanimljivim stazama, ovaj puta u Gorskom Kotaru.
Natjecatelji su mogli birati između tru dužina staza: 10, 50 i 80 km te ovisno o težini i formi odbrati idealnu te provesti odličan vikend u Fužinama.
Nakon nastupa na Plitvicma u velikom broju, ovaj puta BK ROTOR predstavljala su dva vozača GORDAN PAZIĆ i ŽARKO ILIBAŠIĆ, obojica na stazi od 50 km i odvozila odlično.


više
28.8.2016. 18:09:04
BK ROTOR na Usponu Tri Kralja - LOVRO KRAPINEC osvojio 2. mjesto

alendronat yan etkileri

alendronat teva

naltrexone pellets

low dose naltrexone dosage ldn 4.5 mg
U nedjelju, 28.08.2016. je u Slovenskoj Bistrici održan 11. KOLESARSKI VZPON NA TRI KRALJE 2016, cestovna uspon utrka za sve kategoriji na kojoj je preko 300-tinjak vozača u 15 km stalnog uspona trebalo savladati ukupno 880 m penjanja.
Očekivano se na startu pojavio veliki broj vozača i klubova iz cijele regije, a naročito vozači iz mlađih dobnih kategorija, kojima Slovenski biciklistički savez pruža posebnu pažnju već godinama, pa tako među njima i mlađi junioru BK ROTOR-a LOVRO KRAPINEC kojemu su podršku pružila trojica licenciranih mastera BRANISLAV BUHIĆ, NINO BERTA i VEDRAN VERŠIĆ te DARKO KRAPINEC kao direktor ekipa, koji je nastupio van kategorije.


više
25.7.2016. 14:32:57
BK ROTOR na MTB maratonu BLACKHOLE 2016
Prošlog vikenda, u subotu 23.07.2016., održan tradicionalni mtb maraton BLACKHOLE u Slovenskom mjestu Črna na Koroškem, na kojem su nastupila i četvorica vozača BK Rotor-a:
DAMIR KUKEC, DAVOR KARAS, MARKO VAJDIĆ i DAMIR PODOREŠKI.
više
3.7.2016. 16:03:56
BK ROTOR na ALPE SCOTT 2016 cestovnom maratonu
U nedjelju 07.03.2016. u Kamniku kraj Ljubljane startao je tradicionalni 10. ALPE SCOTT CESTOVNI MARATON na kojem su nastupila dvojica vozača BK Rotor-a: VEDRAN VERŠIĆ i BRANISLAV BUHIĆ.
Vozila se poznata cestovna ruta kroz Sloveniju i Austriju preko Kamniških Alpi od 130 km i 2000 m penjanja, po skliskoj cesti i kiši cijelo vrijeme i na trenutke temperaturi od 5'C tako da je vozačima trebalo nešto više vremena nego prošle godine. više
25.6.2016. 15:00:58
Fantastičan vikend za BK ROTOR i NINU BERTU

atarax 5mg

atarax uden recept atarax sovemedicin atarax 75 mg erowid
Nakon kronometra u petak, Prvenstvo Hrvatske u cestovnom biciklizmu u organizaciji BK Perfe i HBS-a, nastavilo se i u subotu 25.06.2016. cestovnom utrkom na 52 km.
Za BK ROTOR nastupila su dvojica najboljih cestovnjaka: NINO BERTA i VEDRAN VERŠIĆ. više
24.6.2016. 22:02:50
BK ROTOR ima prvaka u kronometru - Nino Berta
U petak, 24.06.2016. u Sv. Križu Začrtju održano je Nacionalno cestovno prvenstvo u kronometru u organizaciji BK Perfa na kojoj su nastupila četvorica vozača BK ROTOR-a: LOVRO KRAPINEC, NINO BERTA, VEDRAN VERŠIĆ i BRANISLAV BUHIĆ.

Po vrlo vrućem vremenu i teškim uvjetima dečki su odvozili fantastičnu vožnju na kronometru dužine 12 km i u borbi s vremenom postigli najbolje moguće rezultate. više
19.6.2016. 20:36:57
BK ROTOR na Adria Bike 2016 maratonu
U nedjelju, 18.06.2016. održan je treći Adria Bike maraton 2016, najmasovniji rekreativni mtb maraton na kojem su nastupili vozači i vozačica BK ROTOR-a: TANJA TISAJ, DAVOR KARAS, DAMIR KUKEC, MARKO VAJDIĆ, MARKO KOMES, BORIS BUHIĆ, VLADIMIR VRESK, HRVOJE TISAJ, IVICA ŠURLOVIĆ, GORAN GROTIĆ I GORAN KVAKARIĆ.

Maraton je specifičan po tome da svi startaju istovremeno, ali zbog nastupa preko 900 vozača i gužve kod starta, čip za mjerenje vremena aktivira se tek kad vozač prijeđe preko mjerne trake na podu tako da svi imaju jednaku šansu za borbu s vremenom. Istovremeno, na istoj stazi svatko može odlučiti koju dužini staze želi voziti s obzirom na spremnost, tako da su se mogle odabrati tri dužine staza: easy=35 km, classic=49km i epic=68 km. više
13.6.2016. 10:17:17
Odlični vozači BK ROTOR-a na Kajkavijani 2016
Najbolji mogući vikend, od kada postoji klub, započeo je već u subotu koji su omogučila 15 vozača BK ROTOR-a:
IGOR RADMILOVIĆ, IVICA ŠURLOVIĆ, ŽARKO ILIBAŠIĆ, DAMIR KUKEC, DAVOR KARAS, MARKO VAJDIĆ, DAMIR PODOREŠKI, OZREN KOMLENAC, BERISLAV SLUKIĆ, VEDRAN ŠIKIĆ, BOŽIDAR STRUČIĆ, RADE BRANKOVIĆ, HRVOJE TISAJ, MIROSLAV MEDVARIĆ i ALEN RUPA koji su nastupili na tradicionalnoj orijentacijskoj utrci KAJKAVIJANI 2016, koja je ovaj puta osim tri brdsko rute ponudila i po prvi puta jednu cestovnu rutu.
Dečki su odvozili fenomenalno.
više
13.6.2016. 10:03:22
Trojka BK ROTOR-a odlična na FRANJI 2016 u Ljubljani
Za nastavak odličnog vikenda, odmah u nedjelju, pobrinuo se trojac BK Rotor-a: BRANISLAV BUHIĆ, VEDRAN VERŠIĆ i NINO BERTA koji je odlično odvozio poznatu cestovnu utrku FRANJA 2016 u Ljubljani koja je ove godine ujedno bila i kvalifikacija za Svjetsko veteransko prvenstvo na cesti.
Dečki su bili odlični i kvalificirali se na Svjetsko prvenstvo koje se ove godine održava u Australiji.
više
8.6.2016. 15:02:44
BK ROTOR na Granfondu STELVIO SANTINI 2016

loperamid kind

loperamid rauchen click here
Prošlog vikenda, u nedjelju 05.06.2016.,u poznatom skijaškom centru Bormio, vozio se tradicionalni GRANFONDO STELVIO SANTINI 2016, cestovni maraton koji ide trasom kojom je vožen i svjetski poznati Giro di Italia.
Jedan je to od najvećih i najpoznatijih svjetskih amaterskih cestovnih uspona u dužini od 150 km i preko 4000 m penjanja uz dva ekstremno teška uspona.
Na ovaj izuzetno težak uspon uputila su se trojica najspremnijh vozača BK ROTOR-a: BRANISLAV BUHIĆ, VEDRAN VERŠIĆ i NINO BERTA i uspješno završili ovaj ekstremno težak uspon u trajanju od više od sedam sati. više
6.6.2016. 18:51:17
Cestovni maraton KOPRIVNICA-KALNIK 2016
U nedjelju, 05.06.2016. u organizaciji naših prijatelja iz BK Koprivnice, održan je tradicionalni cestovni maraton KOPRIVNICA-KALNIK 2016
na kojem je nastupilo preko sedamdesetak vozača i HR, među kojima i vozači BK ROTOR: IVICA ŠURLOVIĆ, MARKO KOMES, LOVRO KRAPINEC, GORAN GROTIĆ, MLADEN HORVAT, BERISLAV SLUKIĆ, ŽARKO ILIBAŠIĆ I DAMIR KUKEC.

Maraton se vozio u dužini 50 km od Koprivnice, preko Križevaca do brdskog cilja - planinarskog doma na Kalniku, gdje je za sve sudionike bio organiziran ručak.

više
29.5.2016. 19:32:33
BK ROTOR na cestovnom maratonu 3. RIJEKE u Sisku
U nedjelju, 22.05.2016., u organizaciji BK RODA u Sisku, održan je tradicionalni cestovni maraton 3. RIJEKE-Memorijal Zvonko Gavranović 2016 u dužini od 104,5 km.
Najbolji cestovnjaci BK ROTOR-a odradili su odličan trening pred nastup na Granfondu Stelvio ITA i odvozili odličnu utrku.

VEDRAN VERŠIĆ, BRANISALV BUHIĆ, SINIŠA HERMAN i NINO BERTA cijelo vrijeme bili su u 1. skupini vozača iz dvojca koji je bio u bijegu većinu utrke.
više
29.5.2016. 17:54:55
BK ROTOR na Priločkom maratonu 2016
U subotu, 21.05.2016. održan je tradicionalni 8. Priločki maraton koje je ponudio dvije mtb staze dužina 80 km i 160 km te jedno iznenađenje u vidu cestovne dionice od 150 km tako da su i cestovnjaci došli na svoje što se tiče orijentacijskih maratona.

Naravno, vozači BK ROTOR-a nastupili u velikom broju i to u mtb kategoriji vozili su:
OZREN KOMLENAC, ILIBAŠIĆ ŽARKO, STRUČIĆ BOŽIDAR, VAJDIĆ MARKO, KARAS DAVOR, PODOREŠKI DAMIR,
dok su na cesti boje kluba branili IGOR RADMILOVIĆ i BERISLAV SLUKIĆ.

Dečki su odlično vozili i opet opravdali dobru forumu.

REZULTATI:
MTB 80 km
MTB 160 km
CESTA 150 km
više
19.5.2016. 11:53:23
BK ROTOR na XCM CRIKVENICA 2016
U nedjelju, 15.05.2016. održan je 4. XCM CRIKVENICA 2016 maraton koji se boduje za Kup HR, a ujedno je bila utrka za MTB PRVENSTVO HRVATSKE na kojem smo saznali koji su najbolji mtb vozači današnjice u HR.
Kako je već to uobičajno, niti ova utrka nije prošle bez vozača BK Rotora: VEDRANA VERŠIĆ, BORISA BUHIĆA i SINIŠE HERMANA, koji su nastupili svaki u svojoj kategoriji.

više
9.5.2016. 17:25:31
Završen maraton XCM KOPRIVNICA 2016
U nedjelju, 08.05.2016.. održan je treći brdsko-bicklistički maraton XCM KOPRIVNICA 2016 koji se bodova za Kup HR.

Uz nastup svih najboljih licenciranih vozača iz HR, opet su nas oduševili rekreativci koji su popunili brojku od preko 250 vozačica i vozača na startu te pokupili ono najbolje, nagrade....od pana, vina, najboljih jaja podravskog kraja do specialized kaciga za dvoje najbržih, ženu i muškarca u rekreativnoj kategoriji.
Naravno, nismo zanemarili niti naše profiće ;)...uz medalje i poklon pakete našeg pokrovitelja, tu su bile i novčane nagrade.više
7.5.2016. 16:49:22
XCM KOPRIVNICA 2016 - prijave završene

tetracyclin antibiotika

tetracyclin 0 25g tetracyclin resultater tetracyclin mic
Prijave završene.

NAPOMENA: važno !

Nažalost, zbog iznenadnih promjena u radovima, zbog kiše na terenu, malo smo morali u zadnja dva dana modificirati stazu pa nemamo cijeli gpx za dužu stazu, ali imamo B kraću - gpx.
Pogledajte profil kraće i dodajte dio koji je dodan za dužu A stazu i biti će sve jasnije.

Gpx file i karte s pojašnjenjem rute i profila pogledajte OVDJE

više
25.4.2016. 15:29:13
Prijava za mtb utrku XCM KOPRIVNICA 2016 - 08.05.16.

toilax side effects

toilax spise http://kobbivirkninger.site/k%C3%B8b-toilax.asp toilax zero
XCM KOPRIVNICA - 08.05.2016. / mtb utrka


Informacije: PRAVILA UTRKE


Prijave su otvorene na linkovima:

1. POJEDINAČNA PRIJAVA na XCM KOPRIVNICA 2016

internet stranica: grabarsport.hr
ili
direktan link: prijava na utrku XCM KOPRIVNICA

2. SKUPNA PRIJAVA KLUBOVA

- putem e-mail: prijava.xcm.koprivnica@gmail.com


NELICENCIRANI vozači trebati će ispuniti i ovo:
obrazac za jednodnevnu licencu
više
25.4.2016. 15:28:03
XCM KOPRIVNICA 2016 - najava

XCM KOPRIVNICA 2016 - nedjelja 08.05.2016.


Nakon izvrsne 2015. godine i odlične utrke u Koprivnici, ove godine BK ROTOR vam sprema novu avanturu za sve željne vožnje po fenomenalnim singlicama Podravine i Bilogore.


Ove godine, osim rekreativaca pozivamo i sve licencirane vozače jer smo pripremili dvije dužine staza te se utrka boduje i za XCM Kup Hrvatske.

To znači da ćemo mi rekreativci voziti zajedno s profićim, neke i prestići ;)....a nagrade ćemo, već tradiconalno, osim profićima, dijeliti i rekreativcima prema količni žganci koje su pojeli  ;)

Ako imate mtb bike i kacigu, dođite...a ako imate i kondicije, možda koji poklon paket čeka i vas na postolju !


Da sve ne bi ostalo samo na utrci za Vas smo, u suradnji s našim suorganizatorom Turističkom zajednicom grada Koprivnice pripremili:

 

DVODNEVNI BICIKLISTIČKI VIKEND U KOPRIVNICI 07. - 08.05.2016.više
16.4.2016. 19:30:45
Biciklijada, nedjelja 24.04.2016.

mesalazin tbl

mesalazin sulfasalazin
Pravi vozači su već u formi, a Vi? ;)

Malo vožnje po šumskim i makadamskim putevima naše Podravine, ugodno druženje uz ručak na otvorenom prava je pozivnica za kvalitetno provedeno nedjeljno prijepodne, stoga prijavite se....očekujemo Vas.

Start iz centra Koprivnice u 10 h.

Prijave
do 22.04.2016. na:

klimatski.tjedan@gmail.com
ili
tel. 048 / 279 - 533više
14.4.2016. 21:30:46
NINO BERTA odličan na Dalmatia Open 2016 - Nin
U nedjelju, 10.04.2016. u gradu Ninu održana je rekreativna cestovna utrka DALMATIA OPEN 2016 u organizaciji BK Zadar na kojoj je nastupio i vozača BK Rotor-a NINO BERTA.

Najbolji cestovni vozač kluba opet je pokazao da će i ove sezone biti u odličnoj formi.
više
14.4.2016. 20:53:26
BK ROTOR nastupio na POKAL POLI 2016 Ptuj
Prošlog vikenda, u nedjelju 10.04.2016. vozači BK ROTOR-a: LOVRO KRAPINEC, VEDRAN VERŠIĆ, HRVOJE TISAJ, BRANISLAV BUHIĆ i SINIŠA HERMAN nastupili su na cestovnoj biciklističkoj utrci u slovenskom Ptuju - POKAL POLI 2016.

Vozila se kružna kriterij utrka gradskim ulicama Ptuja u dužini jednog kruga od 8 km, te je konkurencija bila izuzetno jaka s obzirom da se utrka bodovala za Kup Slovenije pa su nastupili svi najjači klubovi iz Slovenije sa svojim najboljim vozačima, a naročito je bilo impresivno vidjeti preko 150 mladih vozačica i vozača do 18 godina starosti na startu koji treniraju u vrhunski organiziranim uvjetima i tradiciji slovenskog cestovnog biciklizma.

 

više
4.4.2016. 7:30:43
Vozači BK ROTOR-a odlični na XCM Kamenjak Rocky Trails 2016
U nedjelju, 03. travnja 2016. godine u Premanturi kraj Pule održana je prva ovosezonska utrka u brdsko-biciklističkom maratonu, koja se bodovala za Kup Hrvatske, a na kojoj su nastupili i vozači BK ROTOR-a.

U jakoj međunarodnoj konkurenciji, po prvi puta za BK Rotor, nastupila je i jedna vozačica TANJA TISAJ
te uz nju i osam vozača BK Rotor-a: BORIS BUHIĆ, TOMISLAV LONČAR, DAVOR KARAS, MARKO VAJDIĆ. DAMIR PODOREŠKI, MIROSLAV MEDVARIĆ, HRVOJE TISAJ I SINIŠA HERMAN, svaki u svojoj kategoriji.


više
14.2.2016. 19:37:20
TRKAČKA ZIMSKA BRDSKA LIGA IVANŠČICA 2015/16
U nedjelju, 14.02.2016. svojim 7. kolom završila je trkačka ZIMSKA BRDSKA LIGA IVANŠČICA 2015/16 na kojoj su nastupila i četiri člana BK ROTOR-a.
Liga je zamišljena da u pripremnoj sezoni biciklistima i trkačima održi dozu adrenalina, koja će im biti potrebna u predstojećoj sezoni, tako da se u 7 kola trči od podnožja do vrha Ivanščice u dužini 10 km za što je dobro pripremljenim trkačima potrebno min 1h vremena, dok oni najbolji trče i 10 min brže.
Liga je bila posebno teška jer je u prosjeku na startu u podnožju bila temperatura  oko 5 C, dok na vrhu se skoro svaki puta spustila ispod ništice i uz razrijeđeni zrak trkači su često završavali po jakom vjetru i teškim uvjetima.
Više o ligi na stranicama organizatora BK MARATHON95

Konstantnom trojcu MARKU JERTECU, BORISU BUHIĆU i VEDRANU VERŠIĆI pridružio se ovaj puta i BRANISLAV BUHIĆ te tako popunio mjesto FANTASTIC FOUR BK ROTOR TEAM-a.

U posljednjem 7. kolu odlučivalo se o postoljima te su naši dečki su seniorskoj trkačkoj konkurenciji postigli fantastične rezultate:

MARKO JERTEC, naš njabolji trkač, osvojio je ukupno 3. mjesto,
BORIS BUHIĆ osvojio je ukupno 8. mjesto,
VEDRAN VERŠIĆ 22. mjesto,
dok je BRANISLAV BUHIĆ nastupio prvi puta i uspješno završio utrku.

UKUPAN POREDAK

više
24.1.2016. 20:07:15
BK ROTOR - ČLANSTVO U KLUBU ZA 2016. GODINU

Pozivamo poštovane članove BK ROTOR-a da svoj status potvrde i za 2016. godinu uplatom članarine do 31.01.16.

Potencijalne nove članove pozivamo da nam se obrate putem mail-a: bkrotor@gmail.com

Detaljnije informacije na linku: Članstvo u klubu


više
13.12.2015. 18:58:18
Odličan nastup vozača BK ROTOR-a na ISTRIA GRANFONDO 2015

tetracyclin mw

tetracyclin kviser temperaturamning.website tetracyclin 250 mg
Ove nedjelje, 11. listopada 2015. godine u Umagu održan je jedan od najvećih bicklističkih događaja u HR, cestovna biciklistička utrka ISTRIA GRANFONDO 2015. na kojem su, uz preko 600-tinjak vozača iz cijele Europe, nastupili i vozači BK ROTOR-a: VEDRAN VERŠIĆ, BRANISLAV BUHIĆ, SINIŠA HERMAN i NINO BERTA.
više
13.12.2015. 18:50:26
NINO BERTA osvojio ukupno 2. mjesto na Zatvaranju sezone
U subotu i nedjelju 24. i 25. listopada 2015. godine u Zagrebu se održalo tradicionalno 20. Zatvaranje sezone u organizaciji BK Sokol 1887 Zagreb i BBK Zlatni Medvjed iz Zagreba na kojem je nastupio i NINO BERTA vozač BK ROTOR-a, te opravdao ulogu favorita. više
13.12.2015. 11:47:34
BK Rotor na koprivničkoj Toscani

efexor 225 mg kullananlar

efexor kullananlar hvormegetermed.site efexor depot udtrapning
Iskoristili dobro vrijeme i kvalitetno se provozali....
više
13.12.2015. 11:30:33
BK Rotor na proplancima Ivančice

bioclavid virkning

bioclavid staph aureus http://generiskmedicin.website/generisk-bioclavid.cgi bioclavid lower back pain
Uz dogovor svatko vrti koliko može ....ekipa iz BK Rotor ugodno provela dan na proplancima Ivančice.. Hvala gostu g.Đuraseku na gostovanju i vožnji sa članovima BK Rotor... više